Навкруг джерел

Запам’ятай – вже почалось –
Ось нам і знову волі мало…
І все найгірше відбулось –
Так сталось.

Тече в джерела каламуть –
Навкруг джерел – живі чужинці.
Але допоки - не збагнуть
Це українці.


Рецензии