Здраунёва

Вiцебск. Здраўнёва. Лес за ракой.
Беларуская мова,цiшыня, спакой.
Заўжды прыемна мастаку
бачыць з вакон пейзаж, раку,
лесам вакол ганарыцца,
дзе духмяныя сунiцы,
кветкi нябачнай красы,
у фарбах бэза верасы.
Тут дух Рэпiна лунае,
мастацтва мастака чакае.
Прыгажосць! Цудоўны кут ,
iмкнецца сэрца пабыць тут.
Дзякуй лёсу – гэты здымак
i алея iз ялiнак,
i мастак у сябе дома-
вiдавочна мне знаёмы.


Рецензии