Все те письма к тебе...

Усі ті листи до тебе довелося зім'яти,
Усі поцілунки віддати вже зовсім іншим.
В твоїх зелених очах граються бісенята,
Їм не потрібні моє кохання та вірші.

Я зовсім не знаю як треба писати,
"Щоб ті слова змогли за живе вкусити".
Але все, що маю, я хочу тобі віддати,
Та усі погані емоціі загасити.

Я буду завжди поруч, твоєю тінню,
Я хочу тебе вберегти від болю,
Я знаю, я зможу, я все зумію,
Я буду поруч. Поруч з тобою.


Рецензии