FlY

Похмуро ...за вікном мороз ,і ледь -ледь сяє сонце ,намагаючись нас зігріти ,своїм холодним промінням . я в дома ,а вдома жодної живої душі ,крім мене . я замерзаю в своїх думках , та спогадах . я намагаюся розслабитися , вмикаю музику на весь звук ,щоб колонки аж рипіли ,лягаю на підлогу і порожньо та тупо вдивляюся в стелю .. минуло більше ніж година ,а я навіть не ворухнувся ,розуміючи наскільки мені самотньо ,я починаю говорити сам з собою ,на ті теми з якими я б не наважився поговорити з кимось ,і намагаюся дати на свої запитання ,хоча б логічну відповідь .я підвожуся і тихо йду до вікна . вдивляюся в сусідні під'їзди ,чую дитячий крик на майданчику . стою хвилин так десять . мене поглинає смуток та самотність . своїм звичним рухом я відчиняю вікно ...і..
на майданчику лунає дитячий крик ,з вікон визирають люди ,а в колонках рипить музика.


Рецензии