Щастя мо

 Щастя моє,що летить,як птах
 Несеться вітром,що зриває дах
 Із щастя мого,пташка гніздо в'є
 Будь всім на вдачу, щастя моє
 Миру і спокою всім побажай
 Душі,що терплять, не ображай
 Хай будеш водою,що греблі рве
 Будь завжди зі мною,щастя моє
 Із сонцем палким воно дружбу веде
 Вночі із зірками світло п'є
 Все те,що було,промине
 І ранком пробудить,щастя моє


Рецензии