Наталii Рибальськiй

Твій вірш хороший змістом і стофою,
Він слух ласка і манить за собою!
Однак не все так складно у Наташки,
бо з шахами вона змішала шашки…
та скривдила малого пішака.
Його спіткала доля нелегка –
жбурнула крихту прямо в чорнозем,
лишивши перспективи стать Ферзем!
Мораль: вам скаже кожна мамка –
Ферзем не стане навіть Дамка!

30.11.2015, Миколаїв 

* В зв‘язку з публікацією Наталією Рибальською твору „…Так много…“. Ось уривок з нього:
„И вот опять, как шахматная пешка,
Приняв приказ во чтобы-то не стало
Идти вперед! И, как бы не устала,
Стремиться непременно только в дамки“


Рецензии