Свято в хату посп1ша

Свято в хату поспішає,
             Щастям світиться сімя!
Свіжим духом огортає,
             Осінь щедра золота!

День народження у Маші!!!
             Боже мій які літа!
Гарна, добра, ніжна, мила,
             Як те сонечко сія!

Будь завжди ти веселенька,
             Бог здоров’ячка дає!
Ти кохана, розумненька,
             Доня  –  лялечка росте!

Миру, спокою, визнання,
             Ти для нас понад усе!
Хай здійсняться всі бажання,
             Мати Божа береже!!!


Рецензии