Солодкi сльози

Ми дочекалися дощу,
ми дочекалися любові!
Хоча б до ранку не ущух...
А почуттів чарівна повінь

і пестощів, і слів святих
хоча б до серця затопила б,
і, що за рік весь я не встиг,
за цю казкову ніч тобІ дав!

А дощ не йшов, а мчав, летів
полями всохлими, садами...
Летів і наш зраділий дім.
А той, чудовий і жаданий,

а ні на мить не ущухав,
звучала музика зірчаста...
По наших вікнах і щоках
текли солодкі сльози щастя...

26.11.15


Рецензии
Ні відчуттів, ні почуттів! Вибачте.
О.Х.

Оля Хорева   05.10.2016 23:06     Заявить о нарушении
На это произведение написано 8 рецензий, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.