Пляма

Я дивлюсь на пляму в стiнi,
Зрозуміти не можу, навіщо.
Щось нагадує пляма мені,
Та згадати мені чомусь ніщо.
А вона така дивна, незвична,
Заворожує погляд чомусь.
Моя дія така нелогічна.
I навіщо на пляму дивлюсь.
Відведу коли очі, то не можу забуть
Тую дивную пляму на стіні.
То приснилось мені вже, мабуть,
Краще сну я цьому не повірю.
 


Рецензии