Смерть

Чи чуєш голос мій?
Це час прийшов вже твій.
Навіщо ти біжиш,
Навіщо так кричиш?
Чекаєш допомоги.
Від кого? Ти один.
Навіщо тoбi боги,
Навіщо ті сади?
Туди ти не потрапиш:
Це доля - не твоя.
Та смерть свою поквапиш -
Тебе чекаю я.
Ідітъ до мене, люди:
Я буду вас вбивати.
Та ці пекельні муки
Вас будуть розважати.
Чи чуєш страшні хрипи,
Що линуть з висоти?
Чи бачиш, хто там гине?
Авжеж, звичайно, ти!


Рецензии