Привид

Хто ти, навіщо слідкуєш за мною?
Чую постійно присутність твою.
Хочу побачити, бути з тобою.
Знову, на жаль, наодинці стою.
Я відчуваю погляд холодний.
Дихання тепле i сильне з грудей.
Чую бажання я погляд голодний.
Бачу навколо багато людей -
Тільки тебе я чомусь там не бачу.
Страх володіє тілом моїм:
Тихо стою серед горя i плачу -
Знову лякаєш бажанням своїм.


Рецензии