З любов ю до рiдного краю

З любов`ю до рідного краю
летять навесні журавлі.
Я знаю, точнісінько знаю,
немає тут місця журбі.

З любов`ю до рідного краю
струмочок до річки спішить.
Калину й вербу зустрічаю,
для мене щаслива ця мить.

З любов`ю до рідного краю
цвіте під віконцем бузок.
Я літо в обіймах гойдаю,
чимало осіінніх казок.

З любов`ю до рідного краю
дарує сніжок нам зима.
Завжди я всіх радо чекаю,
приходять вони недарма.

З любов`ю до рідного краю
поїду до мами в село.
Де кожну стежинку вітаю,
як жаль, що зникає воно.

З любов`ю до рідного краю
складає вірші і пісні.
Літа, як сторінки, гортаю,
співають в душі солов`ї.


Рецензии
Надзвичайно гарно написано і передано почуття!!!! Дуже сподобалося!!! З теплом, Юрій.

Прокопенко Юрий   29.11.2015 12:50     Заявить о нарушении
Дякую, Юрію!
Щасти Вам.

Любовь Постникова   29.11.2015 21:02   Заявить о нарушении