День Правди

А навкруги – лише брехня.
Де правдоньку знайти?
Весь світ неначе подурів –
Не може без брехні.

Де Правда – там лише ганьба,
Кайдани на руках,
І обійма її журба,
Готує зраду жах…

Брехня - в одежі із хутра,
Що їй дощі, зима?!
А Правда спину від вітрів
Лахміттям прикрива.

Але, прислужники брехні,
Проб*є завітний час,
І з Правди знімуть ланцюги,
Щоб одягти на вас.

Дарма гадаєте думки,
Що Правда померла,
Що віх її захисників
Вже зрада унесла.

Дарма! Не зломить лихо їх –
Безсилі ланцюги.
І коли-небудь, в ясний день,
Зло виженуть з Землі.

Відкриється останній звіт
Великого Суду,
І попаде старезний світ
Під вогняну мітлу.

Чекайте. Ви повинні знать,
Що мить така прийде,
І геть всі брехні та гріхи
Ота мітла змете

У смітник Всесвіту.

1996 р.


Рецензии
Сильно сказано! Вражає Ваш текст. Правда переможе!

Артур Грей Эсквайр   28.11.2015 23:09     Заявить о нарушении