Безглузда надiя

Линуть мрії, в*ються мрії
У прозорі небеса,
У безглуздої надії
Знов розплетена коса.

Очі сяють, як лампади,
У волоссі – попіл душ –
Прагне долю обскакати
На коні січневих стуж.

Вітер плаче, вітер виє,
Замітають шлях сніги,
А безглуздая надія
Взяла місяць за роги.
1995 р.


Рецензии
Дуже цікавий твір!

Артур Грей Эсквайр   28.11.2015 23:20     Заявить о нарушении