Матусi

Мамо , голубка моя, моя пташка,
Як же без тебе у світі цім тяжко!
Було нам теплесенько так під крильми,
З тобою не знали ми в долі зими.
Ти така гарна була , як калина,
Ти для нас все – життя , дім , родина ,
Ягідка , сонечко , радість , добро,
Затишно завжди з тобою було.
Пам’ятаєш , були в нас секрети жіночі?
Могли говорити з тобою півночі.
Для тебе в сім'ї головні були діти,
Ми твоє щастя були , твої квіти.
Ти за нас , мамо , Бога молила,
В доросле життя благословила ,
Ти душу усю нам свою віддала ,
Ти кращою мамою в світі була!
Тебе не забудем ніколи , ніколи ,
Про тебе нагадує все надокола :
Двір , хата , тюльпани червоні ,
Тебе лиш нема… одні сльози в долоні.               
                18 жовтня 2015р.               


Рецензии
Алла,очень нежный и душевный стих посвящённый памяти о маме.

С ув,Анатолий.

Анатолий Салюк   22.01.2016 23:29     Заявить о нарушении
Большое спасибо,мама это все,18 октября пять лет было как нет мамочки, боль не угаснет никогда,Алла.

Алла Мисяк   28.01.2016 21:30   Заявить о нарушении