Лось

Я - туша лося.
Мертвий.
Плодові мушки голосять.
Четвертий день, як дрель
врізається той сатанинський звук.
Як крюк, гачок, як гак, як опіатний мак у ясна.
Я молився щиро, щоб задощило
Рясно.
Та де там?
Я звав портретних
Мисливця, єгеря і гробаря,
Пак трупаря, пат анатома.
Я замаратиму весь кров'ю стіл,
Наповниться їх кровостік.
І на смітник цю тушу.
Зате без мушок.


Рецензии