Бувай

Усе таємне лишилося у спогадах.
Та знаєш, я і не примушую згадати.
Не стій даремно на холоді.
Тобі все одно вже нічого сказати.
Тобі вже час,чуєш?
Іди...я не повторюю двічі.
Відійди від мене,будь ласка.
Давай.Там на тебе чекають інші,
ліпші...
Залиш!
Все буде гаразд,
час -швидкоплинний.
Іди тепер,
можеш бути вільний.


Рецензии