***

Її дівоча ніжність,
Так запала в душу тобі.
Її багатогранна блакитність,
Вплітається у твої сни...
Її дівоче серце все стучить,
Крізь різні ночі та дні.
Воно з тобою без мови говорить,
Малюючи кожну красюучу мить...
Її дівоча ласка, її дотик дівочий,
Так торкаються твого зрілого тепла.
Вона пронизливо проникає в твої очі,
Її любов назавжди біля тебе лягла...
Її дівоча ніжність, яку ти одразу почув,
Як імпульс до тіла, доповнює твої думки.
Сяйвом місячним ти тоді спалахнув,
Не відчуваючи час до випадкової розлуки.
Її дівоча вічність, її покорні відчуття,
Ти зберіг у своіх чоловічих руках.
Не дозволяючи хвилям чужого вороття,
Забрати цю дівочу ніжність у нескінченних снах....!


Рецензии