Есе осенi

Есеї осені
****************
Есеї осені… Чита:
"Кремезних пагорбів чота
Уздовж дрімливого Дніпра –
Старого, мудрого пра-пра-

Прасвідка величі й побід,
Злочинств жаских… Занепад, схід
Богів, князів, гетьманств… Роки
Й століття берегом ріки

Пройшли, та й ген… А він тече,
Старезний. Що то нам рече?.."


25.11.2015


Рецензии