Паралельнi свiти

              Чоловікові на 12-ту річницю сімейного життя.

В паралельних світах всю добу темна ніч.
В паралельних світах рік увесь пізня осінь.
Там є ліс, де на гілці пугикає сич
І ховаються мавки підступні і босі.

Головне: в тих світах я одна, нічия.
Паралельні світи - там, де я не з тобою.
Чи існують вони? Ні! Це сон! Маячня!
Бо ж хіба по дорозі нам з лихом й журбою?

Все залежить від нас. І у цьому я певна.
На любов і повагу серця відгукнуться.
Паралельні світи - то ж на те й паралельні:
Хай із долею нашою не перетнуться!


Рецензии