Життя..

На календарі сьогодні квітень,
Весь час дивлюся у вікно.
А там на вулиці гуляє вітер,
І вже так тЕпло, сонячно.

Пташки вже радісно співають,
І сонечко крізь щiлi б'ється.
Я цю красу не забуваю,
Душа моя у небо рветься.

Я вийду на простiр,де вітер,
Навколо багато тепла..
Люблю я цю свою обитель,
Люблю без тями я життя.

01.10.2015


Рецензии