Зима

i журавлiв не чутно
i неба подих зимнiй
i чомусь так смутно
коли вiтер свисне..

в ярi мовчать тiнi
темрява над полем
очi неба синi
сiрi вiд неволi

хтось спiва у лiсi
суму повний голос
то зима у вiтрi
похилився колос..


Рецензии