Не бачу к нця

Думки пливуть,
Фрази течуть,
Люди йдут.
Місце знайдуть:
Ночі і дні,
Очі у вікні,
Особи знайомі,
Страхи и сні.
Все разлетілося,
Знову одні,
Вибухи салюту
Палають в душі.
Ніжно обіймеш,
Міцно стиснеш,
Очі піднімеш,
З собою візьмеш.
В унісон б'ються
Наші серця,
Нашої любові
Не бачу кінця.


Рецензии