сума нулiв

світ не такий
про це бриніли бджоли -
не чув.
геть зовсім не про те навчали в школі -
день був
й за днями дні
ішли собі поволі
кволі
і сум
бджолиних всесвітів незрозуміле "дзе" -
і сума
нулів дає не нуль, -
оце:

сліпого моря далина зелена
і кожен рік нова весна шалена
і знову бджоли щось бринять
посеред квіти
забуті діти міцно сплять
і знову літо.

де хвиля берега торкається пустого
йти нікуди
світ ні для кого.


Рецензии
Читал с удовольствием. Адабрям. Еще загляну.С уважением Саня.

Александр Михайлович Щагольчин   06.10.2016 19:53     Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.