Гато шо, тваё?

Да пошов ты к хвой!

Всё тебе доверено!
Всё ужэ тфоё фш!
Тикы но й попэрдювай
Од прохвост Мышов.

Гот ты скушав 7ечко.
А ны ф срацы шкло?
Так на-на! Поершувайсь!
Зарэ й я яво зь.

В общым-то, конечно жэ,
Жэньк то й е воно с.
Так я й буду ш фпэвняный,
Шо шэ й зроб дзи,х, цё й.

От пак ызотэрыка!
Сунув-вынув – в лоб:
Так! От тут Еленушка
Кажэ Васьцы шо?!

Кашдому з дано
Вбыты ф сценку й гозьдь.
Так шо гынды во
Мы вуш без вавпровс:
Хто званит – той во.
Проверае знов! И Мняв тилийхон
Мышцы вэсь пуд хвост.

Сила на гармошычку.
Росчыкнула кнопк.
На тоби за тое во,
Шо мынэ в затовк! Так друзя савсём
Полюс с полюском.

Не. Ны розМышЛейимо,
Хто дэ вас пуд попк.
А ведь пырывэрнэ всё
Кожанка в Тигронк. Бо ж кахане во
Вйихалё к Вясёлк.


Рецензии