Искусственный свет во тьме - укр

Штучне світло і темрява.

Місто. Царство ліхтарів вечорове.
Тихі велетні домів суплять брови.
Скоро ввімкнуть і вони світло в вікнах,-
майже разом, ніби хтось важіль смикнув.
В зомбоящиках почнуть папараці
вести безліч - ні, не тем - варіацій.
І нелегко в метушні електричній
думці вижити - живій, феєричній.

20.11.2015


Рецензии