Айда, айда. колискова

Айда, айда моэ малятко,
Айда, айда моэ зернятко.
Нехай сонечко свiте,
Шлях твiй грiэ усюду,
Нехай зiроньки будуть,
Тобi в помiч серед люду.

Айда, айда моэ малече,
Айда, айда пiдiйму плечi,
На ворога буду дивитися прямо,
Ось ти пiдрастеш, захистиш тато й мамо.

Айда, айда тебе я гойдаю,
Айда айда тобi я бажаю будь здоровим дитина,
Друзiв вipних усюду,
Будь цiкавой людиной,
Бережи себе вiд бруду.

Нехай ворог не лякаэ,
Колискову спiваю,
Я тобiвсе бажаю,
На шлях довгий благословляю.

Айдй, айда моэ малятко,
Айда, айда моэ зернятко.


Рецензии