НЛО

В небі летить НЛО,
В море ідуть кораблі.
Щастя моє відцвіло,
Келих пустий на столі.

В небі летить НЛО,
В землю лягають старі.
Скільки їх буде й було?
Душі спішать за поріг.

В небі летить НЛО,
Я натискаю на старт.
Вітер відносить тепло,
Сипле колодою карт.

В небі летить НЛО.
Мама і тато живі:
Вчать де добро і де зло,
Вчать, де прямі та криві.

В небі летить НЛО,
Хочеться дихати ще.
Хочеться жити назло,
Литись осіннім дощем.

В небі летить НЛО,
Діти ідуть на війну.
Скільки їх буде й було?
Скільки життів на кону?


Рецензии