Не треба морал, тут нема...

Не бачили радість, не бачили щастя...
Минуле бувай... чи - стривай повернись!,
Неправда, що горе приходить невчасно-
Воно сповіщає -стривай - зупинись!!!

Невірні дороги, збивають зі шляху,
Звертай - йди до мене -до нас, схаменись...
То стріху прорвало, і сходження даху --
Це так називають, за звичай... - облиш!

Не треба моралі, її тут немає...
Вона є десь там де панує любов.
Ти зараз підеш, вперед, розумію
Ти просто змінив до себе - пароль.


Рецензии