До травня

До травня Це так надовго
До травня цілих півроку
До нього зима холодна
До нього весна хвора
До нього грудневий морок
і порожнеча січня
лютнева свічка на столі
і березня рівноніччя
оманливе сонце квітня
травневі скупі маївки
Між ними колядки щедрівки
веснянки а також гаївки
Та жодних жаданих побачень
позбавлених сенсу пробачень
раптових дзвінких мовчань
полуденних завмирань
Не чути гіркого слова
напевне вже не готова


Рецензии