Прощай, пора осiння!

Надворі вiтру чути свист,
Між вербами скрипіння,
Кружляє, пада жовтий лист,-
Прощай, пора  осіння!

Нависли сірі хмари,
В печалі ліс притих,-
Чуття зими - примари
У барвах золотих...

Стрункі ялиночки стоят
На чарівній поляні,-
Чекають новорічних свят
У пишних шатах пані...
20 11 2015 р
Вікторія Р


Рецензии