Капал дождик с небосклона... Игорь Губерман

The rain comes falling from the sky,
That chilly weather makes me sad,
Then no one noticed how and why
I peed from balcony on that.


                Игорь Губерман

Капал дождик с небосклона
Грустно было жить на свете...
Как пописал я с балкона
Так никто и не заметил.


Рецензии