Щасливим буть...

Коли щось в серці запече,
То дай мені це все збагнуть.
Когось цілуючи в плече,
Пообіцяй мене забуть.
І не жалій...Ти не жалій.
Потрібне - серцем обирай.
Коли чужих торкнешся вій,
Очей моїх не пам’ятай.

Не пам’ятай нічних розмов,
Листів і тих останніх рим.
Коли зустрінеш ти любов,
То я була тобі ніким.
І хай же в серці не пече.
Так буде легше все забуть.
Когось цілуючи в плече,
Пообіцяй щасливим буть.


Рецензии