Е точка вiдлiку! есть точка невозврата

Є ТОЧКА ВІДЛІКУ!
есть точка невозврата,
когда идут войной на брата!
ЧОГО ТАКА РОДИННІСТЬ ВАРТА?

Є ТОЧКА НЕПРОЩЕННЯ,
не забвенья,
навечного изгнания, презренья,
есть точка нетерпенья!

Є ПРИКРІСТЬ ДОЛІ,
Є ГРАНИЦЯ БОЛЮ,
КОЛИ УЖЕ НЕ СЛЬОЗИ - ГНІВ НА ВОЛЮ!

есть жажда справедливости и правды!
И гости есть, которым все не рады!

Є БІЛЬ,
Є СМУТОК,
Є МОЛИТВА,
ВІРА,
АЛЕ ПОВІРТЕ, Є ТЕРПІННЮ МІРА!
есть боль,
есть вера,
есть еще молитва,
а есть за честь и за свободу битва!

Є ІСТИНА,
А Є КІЛОК У СПИНУ
отчизне,
ЧИ СВОЇЙ МАТУСІ, СИНУ!
Є МУЖНІСТЬ!
есть отвага, сила,
Є ВІДЧАЙ,
Є НАДІЇ КРИЛА!
І Є ОДИН НАРОД,
одной мы крови,
на русском,
ЧИ НА РІДНІЙ МОВІ,
ПЛІЧ ОПЛІЧ, или прикрывая тыл,
ВСЕ ПАМ`ЯТАЄМО и гнев наш не остыл,
в пути к свободе,
НА ШЛЯХУ ЖИТТЯ,
нет больше выбора,
НЕМАЄ ВОРОТТЯ!
один народ
и враг один
І МОВА:
язык души -
ТО ПІСНЯ КОЛИСКОВА!

Є БІЛЬ...
есть боль...
Є СМУТОК...
Є ПЕЧАЛЬ....
есть жизнь!
І Є ВІЙНА!
НА ЖАЛЬ,,,,


Рецензии