Маё шчасце

(22.09.2015)

А я чуць цябе пажадала,
Пажадала быць побач з табою.
А я сэрца табе аддала,
Пажадала сагрэць душою.

Ну а ты... І ёсць адзінота,
Сум, спакой... І такі халодны...
Ты і ёсць душы пяшчота,
Ад якой ізноў жа лагодна.

А я чуць цябе пажадала,
Пажадала быць побач заўсёды.
А я сэрца табе аддала,
Бо душа, бо каханне маё ты.


Рецензии