Маёй матул и

(22.10.2014)

Скажу я ціха словы: "Мама,
Прабач мяне, цябе люблю".
Ў апошні раз я пакахала,
А ты сцвярджала - разлюблю.

Твая усмешка, як праменьчык,
Ты усіхайся ўсё ж часцей.
Праб'е вада наступны ўжо каменьчык,
Але... Не думай... Ты ўсё прыгажэй.

Я пракрычу, хай свет пачуе,
Як моцна я цябе люблю!
Але ж, не кожны паспрабуе
Сказаць такое. Я не лгу.

Ты усміхніся, мілая матуля,
І ты прабач, што часта я крычу.
Ты ведай, што цябе люблю я,
І зноў прабач, што рэдка прыхаджу.

Я паспрабую справіцца з нядоляй,
Я паспрабую пачасцей званіць.
Але... Так шмат чаго праходзіць міма волі...
Я дзякую табе, бо ёсць мой шанц пажыць.


Рецензии