Milosci naszej moc niech nie ustanie...

Евтим Евтимов

ДА БЪДЕ ВСЕ ТЪЙ СИЛНА ОБИЧТА НИ...

Да бъде все тъй силна обичта ни
и все тъй силни - нашите сърца
дори когато ни нанасят рани.
От свойта обич нямаме деца.
И може никога дори да няма,
защото тайна трябва да е тя.
От нея стихове се раждат само
и тръгват като рожби по света.


MILOSCI NASZEJ MOC NIECH NIE USTANIE…

Milosci naszej moc niech nie ustanie,
Niech silne beda zawsze serca dwa.
To nic, ze wiele mamy w sobie zranien.
Nie chciala dac nam dzieci milosc ta.
Byc moze nigdy nimi nie ucieszy-
W milosci przeciez sekret musi tkwic.
Jak zwykle rodza sie z niej slowa wierszy.
To im dal los potomstwem naszym byc.


Рецензии
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.