Мить найкраща ця

Шурхотливою жовтою хвилею
Набіга океан листопадовий.
Небо звісилось брезклою брилою.
Листю вітер шаради загадує…

Крап!.. – і мжиця – сіренькая кішечка –
Підійшла мокролапо і лащиться.
Щасно й солодко так,  щему – трішечки!..
Мить єдина, осяйна, найкраща ця!


18.11.2015


Рецензии