З днем народження Ар1нко!!!

Цього дня чекала довго,
          Цілий рік, моє дівча!
Листопад - це так вагомо,
          День народження!!! Ура!!!

З днем народження Арінко!!!
          Наше щастя, скарб, життя!
Казка наша, пісня дзвінка,
          Невимовне почуття!

Наша лялечка гарненька,
          Сонце наше, світ, душа!
Синьоока, веселенька,
          Наша зіронька ясна!

Хай щастить тобі маленька,
          Мирно крутиться Земля!
Щоб була ти здоровенька,
          Мов трояндочка цвіла!

Янголята захищають,
         Мати Божа, Бог, сімя!
Люди радісно вітають,
                Щоб щасливою була!!!

З днем народження Арінко!!!


Рецензии