Наьн-Да дедушка

Ший мел ваха наха везаш
Денал долаш вовзаш вар.
Наха юкъе эздел леладеш
Сийдолла Мухьммад яхаш из вар.

Цкъаза хьарам хьам цадезаш
Х1аьна лаьттах к1ахьегаш из вар.
Эхь,сий долаш, цу ший никъ д1абехьар.
Сийдолла Макка чухь из Вахар.

Далла шортта беркат делар.
Пхиъ во1, пхиъ йо1 цун дезал ба.
Даькъал хинна из д1аваьлар.
Йоаккха т1ехье цун йисар.

Дала даькъал войла хьо, тха Дада!
Тхо мел даха хьо тхоца ва!



2012.


Рецензии