Слухати тишу

Слухати тишу.
Я не залишу,
Ставши за правим плечем.
Знаєш, забула
Біль та минуле,
Час швидкоплинно тече.

Знаєш, я буду
Бачити всюди,
Знов відчувати тебе.
Долею разом.
Знищу образи,
Попіл за вітром несе.

Я залишаюсь.
Подиху радість -
Більше й не треба мені.
Слухати тишу,
Марити віршем,
Разом чекати весни.


Рецензии