Дощ лив, як з вiдра...

Дощ, наче сказивсь...лупотів по асфальту,
Здавалося ніч захлинеться від сліз...
А вітер кульгавий, узявши шарманку,
Заводив сонату прощання "на біс"...

Дощ лив, як з відра...а мені було душно,
Хоча і промокла наскрізь до кісток...
Мені намочив він не тіло, а душу,
Втикаючись сотнями гострих голок...

Краплини стікали в маленькі озерця,
Холодним клинком доторкались до ніг...
Той дощ мені шкрябав не тіло, а серце,
Нещадно хлистав, мов сталевий батіг...

Душа розіп"ята...пошкрябане серце...
Минули дощі...незабаром - зима...
Дивлюсь і шукаю СЕБЕ у люстерці -
Відлуння доносить: ЇЇ вже нема.....


Рецензии
Дуже привабливі строки, лягли на душу!
:)))

Вик Гусаров   16.11.2015 20:27     Заявить о нарушении
ДЯКУЮ!!! З ПОВАГОЮ Н.К.

Наталья Кислощук   17.11.2015 14:54   Заявить о нарушении