Это все Путин!

Як що в світі, щось не так,
Десь теракти, чи  бардак,
Як що всралася невістка,
Не стоїть у жениха –
Це все Путіна рука!!!

Ціни в гору піднялися?
Путін,клятий,зупинися!
Нема газу та вугілля ?
Це все Путіна свавілля!
 
Україна помирає?...
Влада розуму не має?...
В Раді трахнули Ляшка?...
Це все Путіна діла!!!

Вирiс в фрау Меркель  хвіст?
Це все Путін,пройдисвіт!
Пьяний в дупу Порошенко?
Путін та його агенти!

Все на Путіна вали!
Винен він!!!...тільки не ми.

https://www.youtube.com/watch?v=KPPedT2Nbho


Рецензии