Так ми, так я, так ти!

Ця нагота – цнота.
Я – половинка ноти,
Я- лише напівтакт.
Ми - світотворення акт,

Звучання цілої
Ноти дозрілої,
Злиття – ритми, такти:
Так! – ми. Так! – я. Так! – ти.

Я – цнота, нагота,
Спокуса й чистота.
Ти – лиш половинка,
Муже мій. Я – жінка,
 
Твоє довершення.
Це – життєствердження,
Рими, ритми, такти:
Таїна. Так! – я. Так! – ти…

Листопад 2015


Рецензии