Чому засмутилися оч?

Чому засмутилися очі?
Їх думка заслала яка?
Я зорі дістав би охоче,
Щоб  ти посміхнулась злегка.


Щоб тіні лягли волохасті
Від променів сонця в очах.
Дивись, обійма тебе щастя
Легким вітерцем по плечах.


Рецензии