Що да д вчатам розставання?

Що дає дівчатам розставання?
Мінус п'ять кіло в фігурі,
Тягар в душі як покарання.

Як мінімум ще три нові помади,
Мабуть ,відкритий дах.
Й в голові самісінькі шаради.

Легка хода на каблуках,
Пошук лику рідного свого.
Й відгук, створений в серцях.

Нікому: хлопцю, серцю й голові…
Спокою не буде
Від дівчини, що кохала й досі любе.


Рецензии