Любовь в сердце... укр

Любов у серці…

Любов – суцільність незбагненного плекання,
Де віра в краще, це і є любов,
Вона богиня, у статусі кохання,
Що бачить тлінням у душі в тузі.

Любов одна із можливих в бажанні,
До раю кохання ми плинемо всі,
Вона є перлина у кожнім жаданні,
Вона  є суцільність у нашім житті.

Любов є взаємність, незбагненна плеканням,
Як дії у мріях, вона у душі,
Ми любимо серцем у прірві кохання,
Де є лише двоє, це є Я і ТИ!


Рецензии