Про поезию

                Про  поезію
                (роздуми)
     Можна не бути математиком, поетом,
     А. просто, від природи, віршоплетом.
     Писать на різні теми свої модні вірші,
     Які від інших, багатьох, нічим не гірші.

     Не в прозі, трохи в риму  і не білі . . .
     Буває і таке, що, навіть, зрозумілі . . .
     Про темний ліс густий, далекі сині гори:
     Про все поет із Вами поговорить.

     Я ж, все-таки, навчався на фізматі:
     Поезія для мене – то не є зразково.
     Про  це давно вже люди кажуть:
     Поетом можеш ти не бути, а математиком - обов'язково.

     Але в житті все склалося ось так –
     Довелося  дилему розв'язати:
     Досить складну проблему  довести,
     А потім, вже про  це, поему написати.

     Пишу, стараюсь – хоча добре знаю:
     Вірші мої, звичайно, не рубаї . . .
     Хочу признатися щиросердечно Вам,
     Що я, далеко, не поет Омар Хайям

          14.11.2015 р. М. Танчук
               
    


Рецензии
И не Хайям, конечно, и не Пушкин,
Но и Танчук в литературе не игрушка!

З повагою та любов'ю! -

Дарья Михаиловна Майская   07.12.2015 12:45     Заявить о нарушении