Олексi Удайку


Він „стріли“ запуска змістовні,
не довіряючи спи-сам.
Йому не варто сотать вовну –
її су-ка-ти буде сам!

Не стану я "травити" серце,
але й не буду рвати пуп –
горілку пити з гострим перцем
не зможе пересічний дуп!

* Епіграма написана в зв‘язку з коментарем Олекси Удайка на мою пародію „Слабограмотний П‘єро“, в свою чергу написану на твір „Осінь золота“ автора ОДИНОКИЙ ПЄРО, наступного змісту:

„Не варто слів - су-ка-ти вовну -
Таки писак на сайті повно...
Найліпше пить грілку з прсцем -
Не рвати пуп й травити серце.“


Рецензии