Затягивает цикличность... укр

Засмоктує циклічність …

Життя гливке и кожна драма, немов засмоктує у прірву,
Де кругообіг урагану нас в цинтрофузі  оберта,
Як ніч в душі, та й все навколишнє, блукає у потьомках,
І світло у пітьмі душі, затягує нас на дно в тузі.

Як душу охопили перепони,
І віра у зневірі погрязла,
То й світ, що Вас оточує, мов забобона,
Немає виходу, бо світла вже нема.

Життя гливке і кожна драма, нас засмокчує у прірву,
Де світ в самообмані забуття,
Не варто гніватись на долю, тут все марно,
Це все свідомості, психологічна гра.


Рецензии